Vacature slagwerkdocent

Onderstaande vacature is reeds ingevuld.

U kunt niet meer te reageren.

Vacature slagwerkdocent m/v

MaasMuziek is de muziekvereniging binnen de gemeenten Puttershoek en Maasdam in Zuid-Holland.
De vereniging is in 2008 voortgekomen uit Muziekvereniging Binnenmaas. Deze is op 1 september 1994 ontstaan door een fusie tussen de toen 93 jaar oude Harmonie Puttershoek en het 75 jaar bestaande Wilhelmina Maasdam. Naast het harmonieorkest heeft MaasMuziek ook een opstaporkest, jeugdorkest en een slagwerkgroep.

Wij zijn met ingang van 1-3-2017 opzoek naar een docent (m/v) om onze slagwerk leerlingen les te geven en de slagwerkgroep te leiden. Onze slagwerk leerlingen hebben op dit moment op donderdag les. De lessen worden gegeven in De Drie Lelies in Puttershoek. Onze leerlingen worden opgeleid tot orkest slagwerkers maar ook het begeleiden van orkest tijdens het marsen hoort daar ook bij.

MaasMuziek is een enthousiaste vereniging, zeker op het gebied van Jeugd- en Opleiding. De docent zal daarom ook worden gevraagd zich zo breed mogelijk in te zetten voor diverse gerelateerde activiteiten die binnen onze vereniging worden georganiseerd, zoals voorspeelavonden voor leerlingen, begeleiding naar deelname aan Solistenconcours ed.

Voor een verdere indruk van onze vereniging kunt u verder kijken op deze website en verwijzen u graag naar onze Facebookpagina.

Wij verzoeken u vriendelijk om eventuele nader gewenste inlichtingen en/of uw sollicitatie, incl. CV te sturen naar:
Leerlingencoördinator Daniëlle Barendrecht: d.barendrecht-vanvugt@kpnplanet.nl