Harmonieorkest

Het harmonieorkest, dat uitkomt in de 3e divisie, is het grootste orkest van onze muziekvereniging. Door dit 53 leden tellende orkest worden diverse optredens gegeven door het jaar. Een bekend voorbeeld hiervan is het nieuwjaarsconcert dat elke eerste zaterdag van januari plaatsvindt. Daarnaast verzorgen we aan het eind van het seizoen een concert voor de bewoners van de Wijk van je Leven in Puttershoek. Ook wordt er meegedaan met festivals en concoursen. Tot slot worden er voorjaars-, najaars- en buitenconcerten gegeven.

Meespelen in het harmonieorkest is het hoogst haalbare voor onze leerlingen en is het 3e orkest en laatste orkest waar een leerling in kan komen te spelen. Zij beginnen in het opstaporkest, stromen door naar het opleidingsorkest en komen uiteindelijk terecht in het harmonieorkest.
Het harmonieorkest repeteert op dinsdagavond in de grote zaal van De Drie Lelies van 19:30u tot 22:00u met een pauze om 21:00u. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en luisteren!

Dirigent van het harmonieorkest is Henk Zwijgers.