Steun ons

Op deze pagina vind u meer informatie over de manieren die er zijn om ons te kunnen steunen.

Word donateur:
Als eerste is er de mogelijkheid om donateur te worden. U ben al donateur vanaf €10,- per jaar.  Voor dit bedrag ontvangt u een aantal keer per jaar onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alle zaken omtrent MaasMuziek. Hogere bedragen zijn natuurlijk ook welkom. Klik hier om u aan te melden als nieuwe donateur.

Word vriend:
Daarnaast is er de mogelijkheid om vriend te worden. De vrienden van MaasMuziek staan voor een bepaald bedrag garant. Op dit bedrag kan aanspraak worden gemaakt als er extra financiering nodig is voor bijvoorbeeld kleding, muziek, projecten of optredens.

Sparen en inleveren kassabonnen Albert Heijn Puttershoek:
Alweer enkele jaren steunt de heer Martijn, ondernemer van Albert Heijn Puttershoek, 6 lokale verenigingen. MaasMuziek is daar één van. Als u boodschappen hebt gedaan bij Albert Heijn Puttershoek kunt u uw kassabon bij ons inleveren. De kassabonnen worden elke maand verzameld en ingeleverd. Van het totaalbedrag aan kassabonnen van die maand doneert de heer Martijn een percentage. Dit levert in een jaar tijd een mooi bedrag aan steun op en we zijn de heer Martijn dan ook zeer dankbaar dat hij deze actie enkele jaren geleden gestart is en nog altijd voert.

Vriendenloterij:
Tot slot kunt u ons steunen door mee te spelen met de vriendenloterij en MaasMuziek als goede doel op te geven. Als u dan in de prijzen valt, valt MaasMuziek dat ook.