Vacature klarinetdocent

Onderstaande vacature is reeds ingevuld.

U kunt niet meer te reageren.

 

 

vacature klarinetdocent m/v

MaasMuziek is de muziekvereniging binnen de gemeenten Puttershoek en Maasdam in de Hoeksche Waard (ZH). De vereniging is op 1 september 1994 ontstaan door een fusie tussen de destijds 93-jarige Harmonie-Puttershoek en het 75-jarige Wilhelmina-Maasdam. Naast het Harmonieorkest heeft MaasMuziek ook een Opstaporkest, Opleidingsorkest, Slagwerkgroep en een Leerlingen-Slagwerkgroep.

Wij zijn met ingang van 01.02.2017 op zoek naar een klarinetdocent (m/v). Onze huidige (momenteel 15) klarinetleerlingen hebben op woensdag les vanaf 14.00 uur in De Drie Lelies in Puttershoek. Ons streven is om onze leerlingen daarnaast ook z.s.m. in het Opstaporkest te laten meespelen.

MaasMuziek is een enthousiaste vereniging, zeker op het gebied van Jeugd- en Opleiding. De docent zal daarom ook worden gevraagd zich zo breed mogelijk in te zetten voor diverse gerelateerde activiteiten die binnen onze vereniging worden georganiseerd, zoals Voorspeelavonden voor leerlingen, begeleiding naar deelname aan Solistenconcours ed.

Kijkt u verder op deze site of onze Facebookpagina om een indruk te krijgen van onze vereniging.

Wij verzoeken u vriendelijk om eventuele nader gewenste inlichtingen en/of uw sollicitatie, incl. CV te sturen naar:
Leerlingencoƶrdinator Daniƫlle Barendrecht: d.barendrecht-vanvugt@kpnplanet.nl