Concert in Klaaswaal

Het harmonieorkest van MaasMuziek zal op zaterdag 29 oktober a.s. meewerken aan het concert Windkracht II. Op uitnodiging van CHV Prinses Juliana uit Klaaswaal zal MaasMuziek o.a. de werken spelen die op het programma staan voor het Open Hoeksche Waard Concertfestival (OHCF): The Legend of Maracaibo van José Alberto Pina en Persis Overture van James L. Hosay. Een mooie try out voor de harmonieorkesten van MaasMuziek en Prinses Juliana, maar ook voor het harmonieorkest van De Bazuin uit Oud-Beijerland. Ook zij treden op tijdens dit concert en doen tevens mee aan het OHCF.

Wilt u dit concert van deze 3 mooie harmonieorkesten bijwonen? Dat kan! Op zaterdag 29 oktober a.s. in het PJ Muziekcentrum, Industrieweg 5 in Klaaswaal. De toegangsprijs is Eur 5,00, het concert begint om 19.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur.

windkracht