Lustrum concert

Flyer lustrumconcertEigentijds Lustrumconcert van MaasMuziek

 

MaasMuziek bestaat 20 jaar. Zij nodigt u dan ook van harte uit voor haar lustrumconcert, wat gehouden wordt op zaterdag 28 maart 2015 in Alcazar te Puttershoek

Het Harmonieorkest o.l.v. dirigent Henk Zwijgers, het Opleidingsorkest o.l.v. Maarten v.d. Linden en de Slagwerkgroep o.l.v. Robin Muizer hebben voor dit concert eigentijdse, lichte en bekende muziek op de lessenaar staan.
Thema van dit Lustrumconcert is: Happy & Saamhorigheid binnen de vereniging en de Hoeksche Waard. Familiebanden en vriendschappen worden uitgelicht, d.m.v. de muziekkeuze, die ondersteund wordt door prachtige beelden van o.a. de Hoeksche Waard, ter beschikking gesteld door Fotoclub De Hoeksche Waard en de voormalige Suiker Unie.

Tevens zullen DJ Bart-Jan van der Linden met zijn combo, evenals de swingende (cover)band Three Third XL en zanger Ludwig Antonissen hun medewerking verlenen en garant staan voor een mooi muzikaal spektakel. Zij zullen samen met het orkest voor het voetlicht treden, maar ook solo optreden.

Aanvang: 19.45 uur. Zaal open: 19.00 uur.
Entree zitplaats: € 10,- p.p.(uitverkocht) /staanplaats: € 7,50 p.p.
Voorverkoop van de toegangskaarten kan via een e-mail naar: lustrum@maasmuziek.nl, of tel.nr. 06-15246098 (na 18.00 uur) of via het invullen van onderstaande gegevens. Op de avond zelf zijn er kaartjes aan de kassa verkrijgbaar.

Met de aansprekende thema’s van deze avond en een combinatie van afwisselende muziek en beelden wordt het genieten voor u; daar zijn wij helemaal van overtuigd!

 

Bestel nu uw kaarten:

  Uw naam (verplicht):

  Uw emailadres (verplicht):

  Uw telefoonummer (verplicht):

  Aantal zitplaatsen (€12,50 p/st):

  Aantal staanplaatsen (€10,00 p/st):

  Opmerkingen: