Rabo Clubsupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen via Rabo Clubsupport.

Als rekeninghouder bij Rabobank kunt u tijdens deze campagne stemmen op lokale clubs en verenigingen die van u een steuntje in de rug zouden mogen krijgen. uw stem is dus geld waard!

We hopen daarom, net als voorgaande jaren, dat we ook dit jaar op uw steun mogen rekenen en dat u, door op ons te stemmen, een bijdrage wilt leveren aan de diverse projecten die wij dit jaar, en het volgende, uit willen gaan voeren.

Dank u wel!