Jubilarissen!

Later dan gebruikelijk wegens de Covid-19 situatie eerder dit jaar, heeft MaasMuziek eindelijk op 13 april jl. maar liefst 6 leden mogen huldigen.

Maayke van Dongen, Bas Kraak en Karlijn van Es zijn 12 ½ jaar lid van MaasMuziek. Elly Spaanderman is gehuldigd voor haar 25 jarig lidmaatschap van de vereniging. Uit handen van voorzitter Ap van der Waal ontvingen deze 4 leden de bijhorende speld van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) en uiteraard een mooie bos bloemen.

Als voorzitter is het altijd erg leuk om trouwe leden te huldigen, maar een voorzitter hoeft natuurlijk niet alles te weten. Een enorm grote verrassing was het voor Ap dat ook hij, samen met zijn broer Bernard van der Waal, onverwachts gehuldigd werden voor hun 65 jarig lidmaatschap van de vereniging. Beide broers zijn destijds lid geworden van Puttershoeks Fanfare, die na een fusie in 1994 als MaasMuziek is verder gegaan. Uiteraard ontvingen ook Ap en Bernard de bijbehorende versierselen van de KNMO en natuurlijk ook een mooie bos bloemen.