Peuters en kleuters op bezoek!

Peuters en kleuters op bezoek bij MaasMuziek

Het was druk in cultureel centrum De Drie Lelies in Puttershoek op zaterdagochtend 6 november jl. De groepen 1 t/m 4 van OBS Het Driespan uit Puttershoek waren te gast bij MaasMuziek, waar het opleidingsorkest o.l.v. Arjan Muller hen muzikaal kennis liet Bas & Viola. Bas & Viola zijn de hoofdfiguren van een muzikaal verhaal waarmee de kinderen kennismaken met het maken van muziek. MaasMuziek deed dit niet alleen, maar in samenwerking met Muziekschool Hoeksche Waard onder de paraplu van “Méér Muziek in Klas”.

Er waren 2 aparte voorstellingen voor telkens 2 groepen, die door verteller Marieke de Vries werden meegenomen naar de geweldige muzikale avonturen van Bas & Viola. De peuters en kleuters hebben kunnen genieten van een mooi verhaal en de muzikanten van het opleidingsorkest hebben genoten om na een lange tijd weer een optreden te hebben mogen geven.