50 jaar lid!

Zij heeft er te lang op moeten wachten, maar gelukkig kon vrijdag 17 september jl. Bep Willemsen worden gehuldigd voor haar 50 jarig lidmaatschap van MaasMuziek. Bep is destijds begonnen bij muziekvereniging Wilhelmina uit Maasdam, waaruit na de fusie met muziekvereniging Harmonie uit Puttershoek MaasMuziek is ontstaan. Zij heeft ten tijde van muziekvereniging Wilhelmina deel uitgemaakt van het bestuur in de functie van penningmeester en maakte voor haar muzikale pensioen in het orkest deel uit van de hoornsectie.

Wegens de maatregelen rond Covid-19 kon het jaarlijkse nieuwjaarsconcert niet doorgaan, waar de huldigingen altijd worden gedaan. Uiteindelijk heeft Bep Willemsen, zij het verlaat, naast de versierselen die horen bij een 50-jarig jubileum uit de handen van voorzitter Ap van der Waal ook het erelidmaatschap van de vereniging ontvangen.