Buitenconcert Jeugd- en Harmonieorkest – AFGELAST

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn veel instellingen, bedrijven en verenigingen in Nederland stilgevallen. Zo ook MaasMuziek. Een vereniging die normaliter erg actief is viel nu stil.

Na ongeveer 20 optredens te hebben moeten annuleren diende de zomerstop zich aan. Maar omdat de vereniging al diverse maanden stil had gelegen en gezamenlijk repeteren vanaf juni weer toegestaan was werd besloten om door te gaan met de orkestrepetities.
Tegelijkertijd werd er gekeken naar wat er wél kon in plaats van wat er niet kon. De zinnen werden gezet op het geven van een buitenconcert in september. De voorbereidingen werden getroffen, de vergunningaanvraag werd gedaan en het groene licht werd door de gemeente gegeven.
We zijn er dan ook erg blij mee dat we u kunnen meedelen dat er op zaterdagmiddag 26 september een buitenconcert gegeven zal worden op het schoolplein van De Pijler in Maasdam.

Met optredens van het jeugd- én het harmonieorkest belooft het een zeer muzikale middag te worden met muziek voor jong en oud.

We kijken er naar uit om onze muziek weer voor u te kunnen spelen en hopen u daar dan ook te mogen begroeten.
Wel willen we u vragen zich te houden aan de landelijk bekende coronaregels. Dit is een voorwaarde die gesteld is vanuit de gemeente om het buitenconcert te kunnen en mogen geven.

Zaterdag 26 september
Buitenconcert De Pijler, Maasdam
Aanvang: 15:00u
Toegang: Gratis