PLUS Mijnsheerenland Sponsoractie

Vanaf  18 september tot en met 31 december start bij PLUS in Mijnsheerenland een enorm leuke sponsoractie!

Bij elke €10,00 aan boodschappen krijgt u een spaarpunt die u aan ons kunt doneren. Hoe meer spaarpunten, hoe hoger het bedrag dat wij aan het einde van de actie mogen ontvangen.

Mocht u nou meer dan €50,00 aan boodschappen doen kunt u een jokerkaart inzetten waardoor u dubbele spaarpunten ontvangt. Deze jokerkaarten zijn via ons te verkrijgen. Als u ons een privé-bericht stuurt zorgen wij dat enkele jokerkaarten u kant opkomen.

Vanzelfsprekend gaan wij er onszelf ook voor inzetten. Zo zullen wij op zaterdag 21 oktober én zaterdag 2 december in of rond de winkel te vinden zijn met enkele leuke activiteiten.

Met de opbrengst van de sponsoractie hopen we oude instrumenten te kunnen laten repareren of te vervangen waardoor onze jeugd op goed instrumentarium hun vooruitgang kan behouden én bevorderen.

Door uw spaarpunten aan ons te doneren draagt u bij aan de muzikale ontwikkeling van vele jeugdleden, geeft u ze een plek om te kunnen ontwikkelen en stimuleert u hen om muziek te blijven maken en de volgende generatie muzikanten binnen onze orkesten te worden.