Terugblik: Nieuwjaarsconcert

Zaterdag 7 januari jongstleden vond het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert plaats. Naast het genieten van optredens van de slagwerkgroep, het opleidings- en harmonieorkest kon er ook genoten worden van een glas champagne om te proosten op het nieuwe jaar en kon er genoten worden van onze eigen DJ Hugo onder het genot van heerlijke seuters!

Tijdens het concert werd er ook stilgestaan bij enkele jubilarissen. Zo kreeg Timo van der Hoeven voor zijn 12 ½ jarig lidmaatschap een mooi speldje en kreeg Marike Kamp-Noordhoek het speldje wat hoort bij het 25 jaar lid zijn van MaasMuziek. Ook werden Ap van der Waal en Bernard van der Waal gehuldigd. De gebroeders Van der Waal begonnen 60 jaar geleden hun muzikale loopbaan bij Puttershoeks Fanfare, waaruit mede in 1994 MaasMuziek is ontstaan.  Beide heren zijn nog steeds actief lid van de vereniging en spelen mee in het harmonieorkest op resp. klarinet en hoorn. Daarnaast is Ap van der Waal de huidige voorzitter van MaasMuziek.

 

IMG_6510IMG_6498