Start Muzieklessen

Na de zomervakantie van de scholen gaan de muzieklessen bij ons weer van start. Je kunt middels een gratis proefles kennismaken met een muziekinstrument naar keuze. De lessen beginnen weer op 7 september en worden gegeven in cultureelcentrum De Drie Lelies in Puttershoek. Er wordt lesgegeven door gediplomeerde docenten op instrumenten die vertegenwoordigd zijn in een harmonieorkest zoals bariton, dwarsfluit, hoorn, klarinet, saxofoon, trombone en trompet.

Tevens is het mogelijk om (melodische en/of ritmische) slagwerklessen te volgen. De muzieklessen worden aangeboden aan kinderen vanaf 8 jaar. Voor kinderen vanaf deze leeftijd worden er ook blokfluitlessen aangeboden. Daarnaast verwelkomen we uiteraard ook volwassenen want niemand is te oud om een instrument te leren bespelen!

Om een eerste indruk te krijgen kan er gebruik gemaakt worden van een gratis proefles. Wij zijn in het bezit van een hobo, fagot en contrabas (strijkbas) die graag weer bespeeld zouden willen worden. Misschien heeft u één van deze instrumenten eerder bespeeld en wilt u de draad weer oppakken of misschien zou u voor het eerst les willen krijgen. Wat uw situatie ook is, we vragen u om contact met ons op te nemen.

Elke dinsdagavond repeteren onze orkesten in De Drie Lelies in Puttershoek. Kom gerust langs voor een indruk en meer informatie. Voor meer informatie kunt u terecht bij Daniëlle Barendrecht via 06-28836952 of opleiding@maasmuziek.nl.