Grote danceparty van MaasMuziek in Alcazar!

MaasMuziek uit Puttershoek heeft op 8 april jl. haar jaarlijkse Alcazar-concert gegeven. Het aanwezige publiek kon in Alcazar Events weer genieten van MaasMuziek presents en dit jaar presenteerden zij: Let’s dance.
Tijdens het concert passeerden vele dansstijlen de revue, zoals de paso doble in Espana Cani en de wals in Walz no. 2 van Shostakovitch. Maar ook de techno hits uit de jaren 90 en de dansfilms uit de jaren 70 en 80, zoals Grease en Fame, ontbraken niet. Op harp liet Leonieke de Kleer op mooie wijze Zuid-Amerikaanse dansmuziek horen, een rustig intermezzo tussen al het dance spektakel.

De andere gasten deze avond waren de zangeressen Claudine Muller en Sandra de klerk en de zangers Leo Moerer en Anton Muller. Het leuke van dit concert is dat ook het opleidingsorkest van MaasMuziek aan hét concert van het jaar meedoet en ook met de uitgenodigde artiesten optreedt. Samen met dirigent Mikel van Dijk begeleidden zij de artiesten met o.a. de Nielson Medley, een arrangement waarmee Mikel van Dijk ook zijn arrangeer kwaliteiten laat zien. Zo stond er die avond ook o.a. nog een dansmedley en een meezingmedley van zijn handen op het programma. Twee medleys waar het publiek dankbaar gebruik van maakte om de dansvloer van Alcazar ook als dansvloer te gebruiken.

De algehele muzikale leiding die avond was in handen van dancemaster Henk Zwijgers, de maestro van MaasMuziek, die er met de orkesten voor het heeft gezorgd dat MaasMuziek kan terugkijken op een groot dansfeest. Een dansfeest dat met Last Dance van Donna Summer werd beëindigd en na het concert met een afterparty van DJ Hudo werd voortgezet.

U kunt foto’s bekijken van het concert door op onderstaande link te klikken. Met dank aan Bert, Cor en Wouter voor de foto’s!
https://www.flickr.com/photos/134782739@N07/albums/72157679831685882