2de Open Hoeksche Waard Concert Festival

Zaterdag 12 november wordt het 2de Open Hoeksche Waard Concert Festival georganiseerd. Het harmonieorkest van MaasMuziek neemt aan dit festival deel en zal in de 3de divisie de werken The Legend of Maracaibo van José Alberto Pina en Persis Overture van James L. Hosay uitvoeren. Juryleden Rob Goorhuis en Rob Balfoort zullen alle deelnemende orkesten beoordelen.

Het festival begint om 16.00 uur, met optredens van achtereenvolgens: Volharding uit Goudswaard, Da Capo uit Heinenoord en MaasMuziek Puttershoek. Om 18.30 uur begint het avondprogramma met Na Lang Streven uit ‘s-Gravendeel, Prinses Juliana uit Klaaswaal, Tavenu uit Schoonhoven, De Bazuin uit Oud-Beijerland en Crescendo uit Zuid-Beijerland.

Het festival zal plaatsvinden in sporthal De Tienvoet in Heinenoord.

OHCF