Muzieklessen

Na de zomervakantie van de scholen start Muziekvereniging MaasMuziek uit Puttershoek/Maasdam per 29 augustus weer met nieuwe muzieklessen. Maak nu alvast kennis middels een gratis proefles!

Er wordt lesgegeven door ervaren docenten op instrumenten die behoren in een harmonieorkest, zoals dwarsfluit, saxofoon, hoorn, trompet, bariton en trombone. Tevens is het mogelijk om slagwerklessen te volgen (melodisch en/of ritmisch).
Dat is voor kinderen vanaf ca. 8 jaar, voor de jongere kinderen worden er tevens weer blokfluitlessen aangeboden. Maar uiteraard kunnen ook volwassenen bij MaasMuziek terecht, want iemand is nooit te oud om een instrument te leren bespelen.

Om een indruk te krijgen is de eerste proefles gratis.

Elke dinsdagavond repeteert MaasMuziek in De Drie Lelies in Puttershoek, op 5 juli is de laatste repetitie voor de zomerstop. Voor meer informatie kunt u terecht bij Daniƫlle Barendrecht 06-28836952, e-mail info@maasmuziek.nl