Feestdag

Beste leden, ouders van jeugdleden, donateurs en vrienden,

De lustrumcommissie van MaasMuziek wil jullie graag uitnodigen voor onze feestdag op 11 oktober 2014.
De dag zal om 13.30 beginnen met een gratis workshopmiddag. De workshops zijn toegankelijk voor alle leden van onze jubilerende vereniging, maar ook voor de partners, gezinsleden, vaders, moeders, broertjes, zusjes, vrienden, buren….. Voor iedereen dus die wel eens muziek wil maken of beleven.

De volgende workshops worden gegeven:

Slagwerk: De slagwerk workshops worden gegeven door Arie den Boer, hij is een oud lid van MaasMuziek en een bekende naam in de Nederlandse muziek industrie. Wil je leren wat slagwerk nu eigenlijk inhoudt of gewoon lekker muziek maken, geef je dan snel op voor deze workshop.

Boomwhackers: Wel slagwerk spelen, maar dan liever melodisch? Geef je dan snel op voor deze workshop van onze slagwerkgroepdirigent Robin Muizer.

Filmmuziek componeren: Altijd al willen weten hoe het is om filmbeelden te zien met je eigen gecomponeerde en gespeelde muziek? Dit kan in de workshop van Bart-Jan van der Linden, ook hij is een oud-lid van MaasMuziek en is ook betrokken bij het lustrumconcert. Ook leuk voor mensen die geen instrument bespelen!

Instrumentonderhoud: Wil je weten hoe je je instrument het beste kan verzorgen, schoonmaken en onderhouden? Kom dan zeker naar deze workshop van Dal Segno, de benodigde producten voor het onderhouden van je instrument zullen ook te koop zijn op deze dag.

Stemcoaching: Je stem en ademhaling gebruiken om mooier muziek te maken? Of natuurlijk om leuke liedjes te zingen! Klinkt dit je als een leuke uitdaging? Kom dan naar stemcoaching door Els in ’t Veld- Littig.

Help, ik kan geen noten lezen: Lijkt het je allemaal heel leuk deze workshops maar kan je geen noten lezen, ritmes klappen en klinkt crescendo als een nieuw soort pizza? Kom dan naar onze spoedcursus muziek voor beginners door Maya Sjoerdsma.

Zumba en streetdance: Wel in om te komen en lekker actief te zijn, maar wil je zelf geen muziek maken? Kom dan lekker dansen in de zumba en/of streetdance workshops door dansschool Hoeksche Waard.

De eerste ronde workshops begint om 13.30, in het onderstaande schema kunt u de workshops vinden die worden aangeboden.

Slagwerk Arie den Boer
Filmmuziek componeren * Bart-Jan van der Linden
Koperinstrument onderhouden * Dal Segno
Help, ik kan geen noten lezen Maya Sjoerdsma
Zumba Dansschool Hoeksche Waard

Na een pauze, met de mogelijkheid te genieten van een hapje en drankje, begint om 15.30 uur de tweede ronde workshops. Hierbij kunt u kiezen uit de onderstaande workshops.

Slagwerk Arie den Boer
Filmmuziek componeren * Bart-Jan van der Linden
Boomwhackers Robin Muizer
Stemcoaching Els in ’t Veld-Littig
Streetdance Dansschool Hoeksche Waard

* Willen de muzikanten die zich voor deze workshops opgeven hun instrument meenemen? Het is ook mogelijk om als niet muzikant of oud muzikant zonder instrument deel te nemen. U kunt zich per ronde voor een workshop aanmelden maar wees er snel bij want vol is vol.

Deze middag wordt afgesloten door met elkaar te eten in de Pijler te Maasdam. Iedereen die jullie hebben uitgenodigd zijn van harte welkom om mee te eten. De kosten hiervoor zijn € 12,50.

Aansluitend aan deze dag is er een feest, in sporthal Duyvesteyn te Maasdam, voor alle leden met hun partner. De ouders van de jeugdleden zijn ook van harte welkom. Ook als het niet lukt om aan de workshop deel te nemen, mogen jullie natuurlijk wel komen feesten. De toegang is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening.

Op het feest zal de band Three Third XL spelen. Met deze leuke swingende band en jullie aanwezigheid belooft het een zeer geslaagd feest te worden om ons 20-jarig bestaan eens goed te vieren.

Wil je laten weten aan welke workshops je wilt deelnemen? Klik dan op hier voor het invullen van het deelname formulier. Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 11 oktober.

Groetjes van de Lustrumcommissie.
Elly, Herma, Marike, Jan, Niels en Sanne

Rabobank logo

 

 

 

 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.