Bolchrysantenactie

De zomervakantie is in volle gang, met hopelijk nog een hoop mooie zomerse dagen voor de boeg. Maar september staat ook alweer voor de deur en dan is het tijd voor een prachtige bolchrysant in de tuin, op het balkon of binnen in de huiskamer. Dit jaar wordt er dan ook weer door MaasMuziek een Bolchrysantenactie gehouden ter ondersteuning van verschillende projecten binnen de vereniging. De actie wordt gehouden van 14 tot en met 18 september a.s.
In tegenstelling tot andere jaren zullen de leden van MaasMuziek de bolchrysanten niet aan de deur verkopen, dit wegens de huidige situatie rondom het Coronavirus. De bolchrysanten kunnen vanaf heden worden besteld en zullen dan in die week, op gepaste afstand, worden bezorgd. De bolchrysanten zijn in de kleuren wit, roze, geel, rood en paars te verkrijgen á € 4,50 per stuk. Prachtige, volle exemplaren waarvan lang genoten kan worden.
Er kunnen vanaf heden via e-mail vanderwulpjanny@gmail.com of per telefoon 078-8430348 bestellingen worden gedaan met opgave van kleur en uw adres en telefoonnummer (s.v.p. bestellen voor 7 september a.s.).
De bestelde bolchrysanten worden dan kosteloos bij u thuis (in principe alleen binnen de Hoeksche Waard) afgeleverd.