Reflectie 2018

Op zaterdag 5 januari a.s. geven wij ons Nieuwjaarsconcert in Cultureel Centrum en Brasserie de Drie Lelies in Puttershoek. Om 19.30 uur begint het concert en kunt u luisteren naar ons opleidingsorkest o.l.v. Arjan Muller, slagwerkgroep o.l.v. Niels de Waard en het harmonieorkest o.l.v. Henk Zwijgers. Na afloop kunt u uiteraard weer genieten van gratis seuters met een glas bubbles, met muziek van DJ Hugo.

De toegang is gratis! Wij hopen u te mogen begroeten en met u te kunnen toasten op 2019.
Meer informatie hierover vindt u via: https://www.facebook.com/events/352826455465926/

Het is voor onze vereniging speciaal om weer een Nieuwjaarsconcert te kunnen geven. Wij kunnen aan het eind van dit voor de vereniging zeer mooie jaar niet voorbij gaan aan het intens droevige begin van 2018, iets dat u niet zal zijn ontgaan. Dit resulteerde in het voor onze vereniging meest gedenkwaardige concert, namelijk het PJMM Remember concert o.l.v. Carlo Balemans in februari van ons opleidingsorkest en het jeugdorkest van Prinses Juliana Klaaswaal .

Onze vereniging kan met trots en plezier terugkijken op 2018. We hebben mooie concerten gegeven zoals MaasMuziek Presents in Alcazar, MaasMuziek Meets met Crescendo uit Zuid-Beijerland en onze deelname aan het Open Hoeksche Waard Concertfestival. In het voorjaar hebben we een zeer geslaagd MaasMuziekproject gehad op de basisscholen en hebben wij weer een mooi aantal leerlingen mogen inschrijven. Ons opleidingsorkest heeft mooie optredens gegeven en tijdens een deelname aan een jeugdfestival in Zevenbergen het predicaat “meest muzikale optreden” ontvangen. Onze slagwerkgroep heeft Scheveningen meegedaan aan een groot slagwerkproject met Cesar Zuiderwijk. Maar “last but not least”, de 24-uurs marathon die in juni plaatsvond. Wat een leuk en zwaar weekend was dat, maar met een resultaat dat alle verwachting overtrof!

Wij wensen u een fijne jaarwisseling!