24-uurs Marathon

MaasMuziek is een bloeiende vereniging met veel jeugd. Goed instrumentarium is voor een orkest van groot belang om goed muziek te blijven maken en in niveau te kunnen groeien. Daarom is het dringend nodig om het instrumentarium van de vereniging te vernieuwen c.q. uit te breiden. Zo is o.a. het slagwerkinstrumentarium dringend aan vervanging toe, hierbij moet gedacht worden het grotere werk zoals bijvoorbeeld pauken. Door de grote groep klarinetleerlingen moeten er ook dringend extra klarinetten aangeschaft worden, zodat gevorderde leerlingen en nieuwe leerlingen op goede instrumenten kunnen musiceren en les krijgen.

Een muziekinstrument is wel iets anders dan een voetbal en zijn zeer duur om aan te schaffen. Om aan de benodigde financiën te komen gaan de leden van MaasMuziek op 22/23 juni muzikaal aan de slag tijdens de 24-uurs muziekmarathon: de MaasMuziekMarathon.

De MaasMuziekMarathon zal plaatsvinden in De Drie Lelies in Puttershoek. Op 22 juni om 19.00 uur zal dirigent Henk Zwijgers zijn bok bestijgen en daar op 23 juni om 19.00 uur weer af komen. Er zal veel worden gerepeteerd, besloten wordt op 23 juni met een afsluitingsconcert en tussendoor zullen er tijdens de marathon nog vele andere leuke activiteiten zijn. Houdt onze Facebook pagina goed in de gaten, want daar zal de komende weken updates en nieuwe informatie op worden vermeld.

MaasMuziek zoekt veel sponsors. Bedrijven worden aangeschreven, maar ook worden er veel kleinere sponsors gezocht. De muzikanten van MaasMuziek hebben een sponsorformulier waarmee zij langs komen, er kan gesponsord per gespeeld uur of voor een vast bedrag. U kunt zich ook aanmelden via deze link naar het sponsorformulier: https://goo.gl/forms/6mwdTHsC69uprQUp2

Voor meer informatie of aanmelden voor sponsoring kunt u terecht bij: muziekmarathon@maasmuziek.nl