In De Krant: Turn On The Radio

“Turn on the Radio” van Beethoven tot house

Radio Oranje (Glenn Miller Medley), de watersnood (filmmuziek uit Crimson Tide) en de landing op de maan (Define Gravity van Steven Reineke). Voorbeelden van een paar historische gebeurtenissen uit het radio tijdperk die voorbij kwamen tijdens MaasMuziek presents: Turn on the Radio, dat plaatsvond op 14 april jl. Opgetreden werd door het opleidings- en het harmonieorkest o.l.v. Henk Zwijgers en de percussion groep o.l.v. Niels de Waard.

Een kleine greep uit het programma: Emiel van Gemert die op bugel soleerde met ‘Sorry’ van Kyteman, Eelse Bies bracht een verrassend liefdesgedicht compleet met Candlelight begeleiding van een clarinet choir, Afscheid uitgevoerd door saxofoniste Sanne van der Hooft en de zangeressen Sandra en Claudine die vele hits uit de Top 2000 met de orkesten lieten horen. Maar niet te vergeten “sidekick” Petra van Rossum die naast de presentatie ook eindelijk eens de files door mocht geven, een lang gekoesterde wens.

De tot radiostudio omgebouwde grote zaal van Alcazar Events was gevuld met toegestroomd publiek, die MaasMuziek en hun gasten trakteerden op een staande ovatie.

Op de foto hieronder ziet u Sanne van der Hooft die ‘Afscheid’soleert op Alt-Sax .