Bolchrysanten

De zomervakantie is weer voorbij en dan is het tijd voor een prachtige bolchrysant in de tuin, op het balkon of binnen in de huiskamer. Dit jaar wordt er dan ook weer door MaasMuziek een Bolchrysantenactie gehouden ter ondersteuning van verschillende projecten binnen de vereniging. De actie wordt gehouden van 10 tot en met 14 september a.s.

De bolchrysanten worden tijdens deze periode langs de deur te koop aangeboden in Maasdam en Puttershoek. De bolchrysanten zijn in de kleuren wit, roze, geel, rood en paars te verkrijgen á € 4,50 per stuk. Prachtige, volle exemplaren waarvan lang genoten kan worden.

Er kunnen vanaf heden via e-mail j.veld95@upcmail.nl, per telefoon 078-8430348 of door onderstaande gegevens in te vullen, ook al bestellingen worden gedaan met opgave van kleur en uw adres en telefoonnummer (s.v.p. bestellen voor 5 september a.s.).

De bestelde bolchrysanten worden dan kosteloos bij u thuis (in principe alleen binnen de Hoeksche Waard) afgeleverd.

Uw naam* (verplicht)

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Uw straat en huisnummer*

Uw woonplaats*

Aantal bolchrysanten:
wit
roze
geel
rood
paars

Uw opmerking