Onze bolchrysantenactie is terug!

Bolchrysanten van MaasMuziek

De zomervakantie is voorbij en dan is het weer tijd voor een prachtige bolchrysant in de tuin, op het balkon of binnen in de huiskamer. Dit jaar wordt er dan ook weer door muziekvereniging MaasMuziek uit Puttershoek een Bolchrysantenactie gehouden ter ondersteuning van verschillende projecten binnen de vereniging. De actie wordt gehouden vanaf 19 september.

In tegenstelling tot andere jaren zullen de leden van MaasMuziek de bolchrysanten niet aan de deur verkopen. De bolchrysanten kunnen worden besteld en zullen dan worden bezorgd. De bolchrysanten zijn in de kleuren brons, wit, roze, geel, rood en paars te verkrijgen á  € 5,00 per stuk. Prachtige, volle exemplaren waarvan lang genoten kan worden.

Er kunnen via e-mail info@maasmuziek o.v.v. bolchrysanten bestellingen worden gedaan met opgave van kleur en uw adres en telefoonnummer Graag uw bestelling plaatsen voor 16 september a.s.

De bestelde bolchrysanten worden kosteloos bij u thuis (binnen de Hoeksche Waard) afgeleverd.