Speciaal voor u uitgelicht:

Op zaterdag 14 december a.s. organiseert MaasMuziek voor de 3de keer `MaasMuziek Meets`. Dit jaar ontmoeten Henk Zwijgers en het harmonieorkest van MaasMuziek het koor ‘A Lot Of’ Hoeksche Waard o.l.v. Gerard Treffers en samen brengen zij tijdens deze decembereditie een leuk en sfeervol programma .

Koor en orkest staan garant voor een gezellige en sfeervolle avond deze donkere dagen voor Kerst. Het is echter geen traditioneel Kerstconcert, maar een concert met een leuk en afwisselend programma met o.a. Hobbits, muziek uit de musical Cats, maar ook bekende nummers zoals Hallelujah, I Will Follow Him en Arcade waarmee Duncan het Songfestival van 2019 won.

MaasMuziek Meets: ‘A Lot Of’ Hoeksche Waard zal plaatsvinden in de Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1 te Puttershoek. Het concert is op zaterdag 14 december 2019 en begint om 19.45 uur.

De entree bedraagt €10,00 en toegangsbewijzen zijn nu reeds te bestellen via email maasmuziekmeets@outlook.com, of telefonisch bij Ap van der Waal 078-6763017.
Bestel u kaarten snel, want dit concert wilt u niet missen!