Midzomer Muziekfeest

Voor de tweede keer vond het Midzomer Muziekfeest op ’t plein plaats op vrijdag 16 juni. Dit evenement wordt georganiseerd door de BIZ, de winkeliersvereniging van Puttershoek. Dit jaar verzorgde ook ons opleidingsorkest een optreden met een enorm divers programma waarbij zij geholpen werd door leerlingen van de schelp én alle aanwezigen die even lekker mee wilden zingen. Het programma was als volgt:

  1. King Arthur
  2. Arabian Dances
  3. Irish Dance Master
  4. Beauty and the Beast
  5. Muziek is Cool: Doe Ook Eens Mee! (In samenwerking met basisschoolleerlingen van de schelp)
  6. Wakker (In samenwerking met basisschoolleerlingen van de schelp)
  7. Juffrouw Toos. Een medley met allerlei liedjes uit grootmoeders tijd.

Een woord van dank aan de BIZ voor het organiseren, het betrekken van MaasMuziek er bij en een woord van dank aan alle leerlingen van basisschool De Schelp die óf hebben meegespeeld, óf hebben meegezongen, óf een combinatie van beide. Het was top!